ER DU STUDERENDE - VIL DU VÆRE PRAKTIKANT HOS NILS STÆRK OG BLIVE EN DEL AF ET PROFESSIONELT TEAM?
 
NILS STÆRK SØGER PRAKTIKANT
 
ANSØGNINGSFRIST: 28. NOVEMBER, 2019.
 
Nils Stærk er et galleri med en international kunstnerisk profil beliggende i Københavns Nordvest kvarter. Galleriet blev etableret i 1997 af Nils Stærk og repræsenterer i dag en række nationale og internationale kunstnere, der arbejder i et bredt kunstnerisk udtryk. Galleriet deltager årligt på blandt andet kunstmesser som Art Basel i Basel og Miami samt Zona Maco i Mexico City.
 
Vi leder efter en praktikant, som:
 
- Har viden om og interesse for kunst og kommunikation
- Er i gang med en relevant universitetsuddannelse
- Har lyst til at gøre en god indsats og lære nyt
- Har ordenssans og øje for detaljer
- Er god til at tage ansvar for egne opgaver
- Er engageret og imødekommende 
- Er en god kollega, som gerne hjælper med praktiske opgaver, når der er brug for det 

Som praktikant vil du indgå i galleriets daglige drift, yde faglig og praktisk assistance i forbindelse med bl.a. forberedelse af udstillinger og messeplanlægning med mere. Du vil få en række selvstændige opgaver i relation til formidling, hjemmesideopdatering samt synliggørelse af galleriet på sociale medier. Du skal også være parat til at hjælpe med praktiske opgaver i dagligdagen. Du får kendskab til, hvad det vil sige at drive et galleri med en international profil, herunder samarbejdet med kunstnerne, forberedelse af de løbende udstillinger i galleriet og galleriets deltagelse på kunstmesser i ind- og udland.

Du kan begynde dit praktikforløb medio januar 2020. Praktikstillingerne tilrettelægges efter de af universitetet udstukne retningslinjer for meritgivende praktik. Praktikken er ulønnet.

Hvis du har spørgsmål til praktikantstillingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 28882842 (Gustav) eller 40161012 (Anne).

Send en motiveret ansøgning på max. 1 side samt CV til gallery@nilsstaerk.dk Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 28. november 2019.

Opslag i pdf

 
 
TAGS: